My Sister’s Keeper, dramatische film met een goed verhaal

Toen ik laatst toevallig een klein stukje uit de film My Sister’s Keeper (2009) op tv voorbij zag komen, dacht ik: He? Een jong meisje van nog geen 12 jaar die haar eigen ouders aanklaagt? Hoe zit dat? Ik kon de film toen helaas niet verder kijken, maar omdat ik toch wel nieuwsgierig was geworden naar het verhaal, heb ik hem alsnog gekeken.

My Sister’s Keeper is een goede film. Een mooi en origineel verhaal over een meisje genaamd Anna die geboren is als donor voor haar doodzieke zus Kate. Anna klaagt haar ouders aan omdat zij de baas wil zijn over haar eigen lichaam. Op het eind van de film wordt duidelijk dat er meer achter zit..

Een serieuze Cameron Diaz

De moeder van de zusjes (er is trouwens ook nog een broertje bij) wordt gespeeld door Cameron Diaz. Hoewel Cameron een goede rol vertolkt, is het toch wat vreemd om haar in een dramafilm te zien als deze. Want drama is het zeker, kan jij het (op het einde) droog houden?

Bekijk hier de trailer:

Lees ook:My Sister’s Keeper
Lees ook:Carice en zus Jelka van Houten samen in film
Lees ook:En de winnaar van slechtste film is…
Lees ook:Trailer vd Dag: The Lovely Bones
Lees ook:Bios Top 10: De Bastards vs. De Wizards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>