Recensie nieuwe Star Wars

Star Wars-fan Robin de Jong (26) uit Utrecht, zag gisternacht de nieuwe Star wars film in de bioscoop. En daar was hij zeer blij mee. Lees hier zijn recensie.

Star Wars uit de jaren 70

Met de Force Awakens zet J.J. Abrams een film neer waardig voor de Star Wars saga. De combinatie van oude en nieuwe acteurs maakt deze film zeer aantrekkelijk.

Harrison Ford als Han Solo, samen met ”Finn” en ”Rey” zijn het trio die je meenemen in dit avontuur far far away. Hun chemie, goede humor en spannende actie scenes zetten je zo nu en dan op het puntje van je stoel. Daarnaast alle graphics. De beelden in deze film zijn echt een lust voor het oog en nemen je mee naar het Star Wars uit de jaren ’70, maar met de juiste technologie van nu.

Er zijn zeker veel knipogen naar de oudere delen, maar dat vult de film alleen maar aan. Er is een origineel verhaal dat deze film op zichzelf doet staan, en dat doet het grandioos.
Een absolute Must GO!

Lees ook:Nieuwe Star Wars Trilogy wordt origineel
Lees ook:De nieuwe ‘Star Wars’ heet….
Lees ook:Check hier de eerste beelden van ‘Star Wars’!
Lees ook:En zo ziet Episode VII eruit
Lees ook:J.J. Abrams zal Star Wars episode VII regisseren!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>