Check hier de eerste beelden van ‘Star Wars’!

Het is de week van iconische trailers, eerst ‘Jurassic World’ en nu dus ook ‘Star Wars: The Force Awakens’. Over het verhaal zegt de trailer nog niks en daar moeten we nog even naar gissen, maar het lijkt er wel op dat de geruchten waar zijn en een jonge Stormtrooper de held van het verhaal zal worden. Daar begint de trailer ook mee en daarna zien we talloze beelden, die heel erg vertrouwd aanvoelen. Dit is ‘Star Wars’ zoals we de eerste drie films kennen. Het voelt lekker ouderwets, met hier en daar wat nieuwe dingetjes, zoals een heel nieuw soort lightsaber. En we zien de eerste beelden van de Millennium Falcon! Geniet van de trailer en laat in de reacties weten wat je er van vindt.

Lees ook:Recensie nieuwe Star Wars
Lees ook:De stem in de ‘Star Wars’-trailer is van…
Lees ook:Zit Simon Pegg nou wel of niet in ‘Star Wars’ deel 7?
Lees ook:“The Force is strong in my family”
Lees ook:Stand-Alone Star Wars films aangekondigd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>