Bioscoop premières week 24

Dit zijn de nieuwste film voor deze week:
Piranha 3DD

Horror / Thriller
83 minuten
geregisseerd door John Gulager
met Katrina Bowden, Christopher Lloyd en Danielle Panabaker

Een jaar na de aanval van prehistorische piranha’s op Lake Victoria zijn de vraatzuchtige vissen via het rioleringssysteem van de stad kunnen ontsnappen. Hierdoor krijgen ze toegang tot de zwembaden en het pas geopende waterpretpark “Big Wet”. De wilskrachtige Maddy en haar vrienden Barry en Kyle zullen het moeten opnemen tegen deze mensenetende creaturen…maar kan men ze wel tegenhouden?

 

 

 

Un Monstre à Paris

Animatie
89 minuten
geregisseerd door Bibo Bergeron
met de stemmen van Danny Huston, Catherine O’Hara en Vanessa Paradis

Parijs, 1910. Emile, een bescheiden filmoperateur, en Raoul, een kleurrijk uitvinder gaan op jacht naar een monster dat de bevolking van Parijs terroriseert. Ze bundelen de krachten met Lucille, de grootmoedige cabaretster, een excentrieke wetenschapper en diens heetgebakerde aap om het monster, dat uiteindelijk een heel erg grote maar ongevaarlijke vlo blijkt te zijn, te redden van de meedogenloos ambitieuze politiechef van de stad.

 

De Rouille et d’Os

Drama / Mystery
115 minuten
geregisseerd door Jacques Audiard
met Marion Cotillard, Matthias Schoenaerts en Bouli Lanners

Als Alain van Versch bijgenaamd Ali (Matthias Schoenaerts) uit nood met zijn zoontje van 5 onderdak zoekt bij zijn zus in Antibes in het zuiden van Frankrijk, ontmoet hij in een nachtclub de mooie Stéphanie (Marion Cotillard). Als orka-trainster heeft ze een bijzonder beroep. Hun levens hebben niets gemeen, tot het noodlot toeslaat en er een speciale relatie ontstaat, sensueel en met bijzondere spelregels. Dan krijgt hij het aanbod om deel te nemen aan clandestiene gevechten. Stéphanie werpt zich op als zijn manager.

 

Chernobyl Diaries

Horror
90 minuten
geregisseerd door Bradley Parker
met Jesse McCartney, Jonathan Sadowski en Nathan Phillips

Een groep van zes jonge toeristen besluit om – weg van de vaste en verplichte wegen – een ‘extreme tourgids’ in te huren. De gids brengt hen naar de stad Pripyat, de voormalige thuisbasis van de arbeiders van de Tsjernobyl kernreactor, maar nu al 25 jaar een desolate stad. Na een korte verkenning van de verlaten stad, ondervindt de groep dat ze vastzitten op deze plaats. Al snel ontdekken ze dat ze er niet alleen zijn…

 

Lees ook:Bioscoop premières week 39
Lees ook:Bioscoop premières week 40
Lees ook:Bioscoop premières week 7
Lees ook:Recensie – From Paris With Love
Lees ook:Recensie – New York, I Love You

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>