A Good Day to Die Hard – A Walk Down Memory McClane Featurette

14 februari is het zover! Dan komt de nieuwe Die Hard film genaamd A Good Day to Die Hard in de bioscoop. Er is een nieuwe featurette verschenen waarin we alle vorige films allemaal voorbij zien komen.

John McClane moet naar Moskou om zijn zoon uit de gevangenis te halen. Eenmaal aangekomen blijkt dat zijn zoons arrestatie te maken heeft met een dreigende terroristische aanslag.

De film wordt geregisseerd door John Moore (Max Payne, The Omen, Behind Enemy Lines) en het script is geschreven door Skip Woods (Swordfish, Hitman, A-Team). De hoofdrollen zijn voor Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch, Yulia Snigir, Cole Hauser, Amaury Nolasco, Megalyn Echikunwoke en Anne Vyalitsyna.

Lees ook:Nieuwe A Good Day to Die Hard Clip
Lees ook:A Good Day to Die Hard Car Chase Clip
Lees ook:Heel veel nieuwe A Good Day to Die Hard foto’s
Lees ook:Derde Clip A Good Day to Die Hard
Lees ook:Nieuwe A Good Day to Die Hard tv-spot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>