Jason Statham vs The Rock in nieuwe ‘Fast & Furious’

Iedere nieuwe ‘Fast & Furious’-film moet groter en spectaculairder zijn dan de vorige. Met Jason Statham als bad guy gaat dat wel lukken. In de nieuwe trailer van ‘Fast & Furious 7′ leren we zijn personage Ian Shaw iets beter kennen en geeft hij The Rock er van langs. De strijd wordt persoonlijk en de overgebleven helden gaan op zoek naar Shaw en dit brengt hen natuurlijk op de mooiste locaties waar ze weer heel veel vernietiging aanrichten.

Lees ook:Fast & Furious 6 prijsvraag
Lees ook:Nieuwe Fast & Furious 6 foto’s
Lees ook:Nieuwe Fast & Furious 6 trailer
Lees ook:Jason Statham in Fast & Furious?
Lees ook:Veel nieuwe Fast & Furious 6 foto’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>