Van Oscarwinnaar naar actieheld

Sean Penn treedt in de voetsporen van Liam Neeson. Met de actiethriller ‘The Gunman’ wordt de Oscarwinnaar nu een echte actieheld. En dan is het alleen maar logisch dat hij samenwerkt met Pierre Morel, de regisseur van ‘Taken’. Morel weet als geen ander hoe hij een film, die op papier een aardige B-film is, om kan toveren tot een hele sterke actiefilm. Dat moet met ‘The Gunman’ ook zeker lukken, want met Sean Penn, Idris Elba en Javier Bardem heeft hij een geweldige cast tot zijn beschikking.

Lees ook:Nieuwe poster Gangster Squad
Lees ook:Vijf personage posters Gangster Squad
Lees ook:Behind the scenes foto’s Gangster Squad
Lees ook:Nieuwe foto’s Gangster Squad
Lees ook:Internationale Trailer Gangster Squad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>