Gezocht: Slechterik om te dienen

minions‘Despicable Me’ was een onverwacht groot succes en dat is grotendeels te danken aan de kleine gele minions. Niet zo gek dat ze nu ook hun eigen film krijgen. De eerste trailer van ‘Minions’ toont in het kort hun ontstaansgeschiedenis en hoeveel chaos ze al hebben aangericht. De voice-over vertelt dat de minions maar één doel hebben; het dienen van de slechtste meester die ze kunnen vinden.

Ze klampen zich vast aan een T-Rex, die ze per ongeluk doden, ze dienen een farao, die ze per ongeluk doden, ze helpen Napoleon, die ze ook per ongeluk doden. Uiteindelijk is er niemand meer over om te dienen en de minions vervelen zich. Kevin, Bob en Stuart gaan daarom op reis om de grootste slechterik te vinden. Dat is waar de trailer stopt, maar uiteindelijk vinden ze in New York de slechte Scarlett Overkill (Sandra Bullock) die een plan heeft om met haar man Herb (‘Mad Men’-ster Jon Hamm) te wereld te veroveren.

 

Lees ook:Recensie – Despicable Me
Lees ook:Check de eerste trailer van ‘Furious 7′
Lees ook:Nieuwe Harry Potter uitgelekt op internet
Lees ook:Star Wars Episode VII Badguy gevonden?
Lees ook:Natalie Portman hoofdrol in Pride and Prejudice and Zombies!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>