‘Insidious 3′ gaat terug in de tijd

Insidious-chapter-3Regisseur, schrijver en producent James Wan heeft met ‘Saw’, ‘The Conjuring’, ‘Annabelle’ en ‘Insidious’ een grote bijdrage geleverd aan het horrorgenre. Zijn nieuwste bijdrage als producent is ‘Insidious: Chapter 3′ en de trailer van deze film is nu uit. Het zal de fans gelijk opvallen dat er dit keer een ander gezin centraal staat. Deel drie is een prequel en speelt zich af voor het eerste en tweede deel. Al gaan we wel een paar oude bekenden terug zien.

Het verhaal draait namelijk om Elise Rainier, het medium uit de vorige twee delen, en hoe zij dit keer een tienermeisje moet redden van kwade geesten. Daarbij wordt ze weer geholpen door Specs and Tucker. Leigh Wahnnell, de acteur die Specs speelt, heeft het scenario voor de film geschreven en neemt ook de regie op zich. Aan de trailer te zien, weet Wahnnell zich, net zoals zijn goede vriend en leermeester James Wan, wel raad met enge scènes.

Lees ook:Heeft ‘The Fast & The Furious’ de finish bereikt?
Lees ook:Niet alle robots zijn slecht
Lees ook:Willem Holleeder in actie tegen De Heineken Ontvoering
Lees ook:‘Ant-Man’ op iets grotere schaal
Lees ook:‘Guardians of the Galaxy 2′ wordt helemaal anders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>