A Million Ways to Die in the West trailer

million-ways-movie-628

De eerste trailer van de nieuwste film van Seth MacFarlane (Ted) A Million Ways to Die in the West is verschenen.

Het verhaal speelt zich af tijdens het Wilde Westen, een tijd waarin een man’s reputatie alles was. Albert (Seth MacFarlane), een schaapherder, raakt zijn aantrekkelijke vriendin (Amanda Seyfried) kwijt nadat hij bang wordt tijdens een tweegevecht en zich terugtrekt uit het duel. Ontmoedigd door de gebeurtenis durft de laffe Albert zijn gezicht haast niet meer in het openbaar te vertonen. Dan ontmoet hij een beeldschone vrouw (Charlize Theron) met een mysterieus verleden. Terwijl zij Albert helpt zijn zelfvertrouwen weer terug te vinden, worden zij langzaam maar zeker verliefd op elkaar. Hun relatie dreigt uit elkaar te vallen wanneer haar man (Liam Neeson), een beruchte crimineel, ten tonele verschijnt en Albert wederom voor een duel wordt uitgedaagd.

De film wordt geregisseerd door Seth MacFarlane en de hoofdrollen zijn voor Seth MacFarlane zelf, Charlize Theron en Liam Neeson.

Vanaf 29 mei in de bioscoop.

Lees ook:Ted Trailer met Mark Wahlberg en zijn Teddybeer
Lees ook:Achter de schermen bij The Grey met Liam Neeson
Lees ook:‘Transformers 4′ maakt kans op zeven Razzies
Lees ook:Nieuwe foto’s Snow White and the Huntsman
Lees ook:The Grey Trailer met Liam Neeson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>