42 Trailer met Harrison Ford

Er is een trailer verschenen van de honkbal film 42 met Harrison Ford.

Het verhaal volgt de innovatieve manager van een honkbalteam Branch Rickey. Als kaderlid van de Major League Baseball organisatie veroorzaakte hij een grote controverse bij die organisatie, door de Afro-Amerikaanse Jackie Robinson aan te stellen bij de Brooklyn Dodgers. Niet alleen was dit de eerste stap naar een legendarische carrière, maar ook werd Robinsons aanwezigheid in de prestigieuze MLB competitie als een doorbraak gezien in de honkbalwereld zelf. Het stond voor verdere professionalisering, in een competitie die voorheen grotendeels werd gedomineerd door blanken.

De drama film wordt geregisseerd door Brain Helgeland en de hoofdrollen zijn voor Harrison Ford, Chadwick Boseman en Christopher Meloni.

Lees ook:Nieuwe 42 poster
Lees ook:Harrison Ford terug als Han Solo
Lees ook:Romantische komedie Working Girl, een ‘oudje’ maar zo leuk
Lees ook:Zit Simon Pegg nou wel of niet in ‘Star Wars’ deel 7?
Lees ook:Nieuwe Anchorman 2: The Legend Continues trailer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>