Chris Cooper als Norman Osborn in The Amazing Spider-Man 2

Chris Cooper (The Bourne Identity, Adaptation, The Town) zal de rol van Norman Osborn ook als bekend als The Green Goblin spelen in The Amazing Spider-Man 2.

Nu lijkt het wel verrassend dat er weer een andere schurk toegevoegd wordt (eerder al met Jamie Foxx als Electro en Paul Giammatti als The Rhino), maar is toch wel logisch omdat het bedrijf van Osborn genaamd Oscorp veel voorkwam in de vorige film en ook in het tweede deel zal gaan voor komen. Ook klopt het omdat zijn zoon Harry Osborn (Dane DeHaan) in de film voor komt.

Het is nog maar de vraag of Cooper in de film al het groene masker zal op doen om het op te nemen tegen Spider-Man. Daar zal binnenkort zeker nog meer informatie over komen.

In The Amazing Spider-Man 2 moet Peter Parker zijn tijd verdelen tussen de liefde van zijn leven, Gwen Stacey, en het vechten tegen boeven. Hij is bijna klaar met school, maar is zijn belofte aan de vader van Gwen niet vergeten. Peter moet uit haar buurt blijven om te zorgen dat ze veilig blijft, maar dat lukt hem niet. Het leven van Peter verandert wanneer hij tegenover de nieuwe schurk Electro komt te staan. Zijn oude vriend Harry Osborn ( keert terug. En Peter ontdekt nieuwe informatie over zijn verleden.

De film wordt geregisseerd door Marc Webb en de hoofdrollen zijn voor Andrew Garfield, Emma Stone, Shailene Woodley en Jamie Foxx.

Productie van The Amazing Spider-Man 2 staat gepland in begin 2013 met een release datum op 2 mei 2014.

 

Lees ook:First Look: Max Dillon en Harry Osborn in The Amazing Spider-Man 2
Lees ook:First Look: Jamie Foxx als Electro in The Amazing Spider-Man 2
Lees ook:The Amazing Spider-Man 2 Electro scene
Lees ook:Nieuwe The Amazing Spider-Man 2 trailer
Lees ook:The Amazing Spider-Man 2 Teaser Trailer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>