Cast James Bond’s Skyfall uitgebreid

Via de officiële James Bond Twitter account is bekend gemaakt dat er nog eens twee acteurs zijn toegevoegd aan de cast van Skyfall. De eerste is de Britse actrice Helen McCrory. Zij is voornamelijk bekend van haar rol als Narcissa Malfoy in de Harry Potter films.

De tweede is de Zweedse acteur Ola Rapace die in veel Zweedse films en series heeft gespeeld maar vooral bekend is, omdat hij de man is van Noomi Rapace. Noomi Rapace speelde de hoofdrol in de originele The Girl With the Dragon Tatoo (Mannen die vrouwen haten). Bond-ster Daniel Craig zal binnenkort te zien zijn in de Hollywood versie van die film.

Welke personages ze beide gaan spelen in Skyfall is nog niet bekend. De opnames van Skyfall zijn deze week begonnen in London.

De rest van de cast bestaat uit Daniel Craig, Judi Dench, Javier Bardem, Naomie Harris, Berenice Marlohe, Ralph Fiennes, Albert Finney en Ben Whishaw. De film wordt geregisseerd door Sam Mendes.
Skyfall is vanaf 9 November 2012 te zien in de Nederlandse Bioscopen.

Lees ook:Eerste set foto’s van James Bond’s Skyfall
Lees ook:Skyfall, Prometheus, Dark Shadows en The Avengers foto’s.
Lees ook:James Bond: Skyfall set foto’s
Lees ook:Nieuwe bond girl?
Lees ook:Baard voor James Bond in aankomende film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>