Chris Nolan: “Geen Heath Ledger in Dark Knight Rises”

Internet buzzte een paar uur met een dikke roddel: Heath Ledger zou digitaal te zien zijn in The Dark Knight Rises. Nu het vervolg op The Dark Knight bijna in productie gaat – al is er nog geen bad guy bekend – heeft regisseur Chris Nolan dit gerucht afgewimpeld.

“Ik heb het gerucht gehoord, we gaan het niet doen”, Chris Nolan gaf ook aan dat hij Ledger alleen in de film uit 2008 wilt laten leven. Ook al was er een eerder plan om Joker terug te laten keren in The Dark Knight Rises…

Zo zou Joker als aartsrivaal als soort Hannibal Lecter in het vervolg verschijnen. Hij zou Batman dan eventueel kunnen helpen de nieuwe bad guy op te sporen (in dat geval TwoFace) – al heeft het overlijden van Ledger die twist gekilld.

Nolan heeft aangegeven met het derde Batman-deel een einde te breien aan de trilogie, net als Christian Bale al aangaf niet verder te willen in de rol. Die andere hitfilm van Chris Nolan – iets over dromen met Leo DiCaprio in de hoofdrol – is vanaf volgende week te koop.

Lees ook:The Dark Knight Rises titel van nieuwe Batman
Lees ook:The Dark Knight 2 komt eraan…
Lees ook:Batman Dark Knight Rises set foto’s en video’s (Spoiler Alert)
Lees ook:Coole poster van The Dark Knight Rises
Lees ook:The Dark Knight Rises personages posters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>