Inception: Hoe zit het precies?

Inception maakt heel wat tongen los. Maar hoe zit het nu precies met al die dromen in dromen? En die gekke vrouw Mal? En dat tolletje? Als je de film hebt gezien weet je waar dit over gaat. Heb je Inception nog niet gezien? Haast je dan naar de bioscoop!

Discovery Channel biedt de uitkomst. Op de website van de televisiezender is een enorme uitleg te vinden van hoe de film precies in elkaar zit en hoe het einde precies in elkaar steekt. Bekijk hieronder een handig overzicht. Klik erop om naar de uitleg te gaan!

Lees ook:Inception in Real Time
Lees ook:Bijzonder creatieve filmsite!
Lees ook:XXL Banner The Hobbit
Lees ook:Inception versus The Matrix
Lees ook:iPad: Wat betekent het voor films?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>