Scream 4 begint opnamen in de lente

De langverwachte comeback van de Ghostface killer gebeurt over een jaar , als Scream 4 op 12 april uitkomt. Maar na allerlei gedoe over wie er terugkeert naar de franchise is het nu officieel: De film begint de opnamen in de lente!

Fans kunnen opgelucht ademhalen, want bedenker Wes Craven keert terug op de regiestoel. Schrijver Kevin Williamson (The Vampire Diaries, Scream 1 t/m 3) pent het horrorverhaal neer. Ook is bekend wie van de cast terugkeert…

Van Courtney Cox-Arquette en David Arquette (die elkaar op de set van de eerste films ontmoetten en in de liefde een van de meest succesvolle Hollywoodkoppels zijn) komen opdagen. Ook Neve Campbell, die als held Sidney al meer dan eens aan de dood ontsnapte, pakt haar rol op.

Over het verhaal is weinig bekend, behalve dat het draait om een groep jongeren die tien jaar na de laatste moorden (Scream 3 kwam uit in 2000) weer worden gestalkt door een engerd. Vast en zeker is een van die kids een nichtje/neefje/zoon/dochter van de oude garde.

Check hieronder de trailer van die geplaagde Scream 3. En al was ‘ie best leuk, mag Scream 4 toch wel een iets frissere ontknoping hebben:

Lees ook:Update: Scream 4 trailer uitgelekt
Lees ook:Poster Scream 4 uitgelekt
Lees ook:Nichtje van Julia Roberts in Scream 4
Lees ook:Scream 4-cast gezellig op de foto
Lees ook:Update: Gerommel op de set van Scream 4

1 Reacties // Reageer

One thought on “Scream 4 begint opnamen in de lente

  1. Remo Prete

    Er was niks mis mee met Scream 3 tis alleen een 3e deel dan is de spanning ook wel er vanaf en wil je gewoon snel weten wie de verdomde moordenaar is.
    Ik vond alle 3 de delen super alleen bij elke vervolg op een film is de spanning en verassings elementen eraf.
    Dus om deel 3 geplaagd te noemen, nee wij als kijkers zijn gewoon hartstikke verwend en hebben vaak onze oordeel al klaar staan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>