The Avengers nu op Blu-ray 3D, Blu-ray en DVD

Avengers Assemble!
The Avengers is nu verkrijgbaar op Blu-ray 3D, Blu-ray en DVD!

Het verhaal

The Avengers zijn een buitengewoon team van superhelden. Wanneer een onverwachte vijand opduikt die een bedreiging vormt voor de wereldwijde veiligheid heeft Nick Fury (Samuel L. Jackson), directeur van de internationale vredesmacht S.H.I.E.L.D., een team nodig om de wereld te redden van de ondergang. Dit team bestaat uit Iron Man (Robert Downey Jr.), Incredible Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson), Thor (Chris Hemsworth), Hawkeye (Jeremy Renner) en Captain America (Chris Evans).

Gelinkt

De vorige Marvel films Iron Man 1, 2, Captain America, Thor en Incredible Hulk hebben allemaal een link met elkaar. De films leiden uiteindelijk namelijk naar het Avengers verhaal. Bij alle films is er een verwijzing naar de Avengers en veel personages uit de nieuwe film kwamen ook voor in de andere films. Bijvoorbeeld Black Widow in Iron Man 2, Hawkeye in Thor, de schurk van de film Loki in Thor en natuurlijk Nick Fury in bijna alle films. Het is dus ook de moeite waard om, voordat je deze film gaat kijken, eerst even voor de andere films te gaan zitten.

Leuke mix

De film bevat een leuke mix van actie en humor. De acteurs zijn van topkaliber. Zeker Robert Downey jr. zorgt weer voor grappige scenes maar ook de Hulk is een uitblinker. Helaas wordt de Hulk niet meer gespeeld door Edward Norton maar Mark Ruffalo doet zeker niet onder voor de acteur. En vergeet Samuel L. Jackson niet, die ook nog best een grote rol heeft als Nick Fury, de leider van The Avengers. De actiescenes zien er heel spectaculair uit en als je een 3D tv hebt is dit een van de mooiste 3D films van het jaar. Nu met Iron Man 3, Captain America 2, Thor 2 en The Avengers 2 onderweg gaan we nog veel meer genieten van deze helden. We want more!

Met dank aan: Disney

 

Lees ook:Nieuwe poster The Avengers
Lees ook:Nieuwe personage posters Avengers
Lees ook:Nieuwe Avengers tv spot
Lees ook:Nieuwe beelden in The Avengers tv spotje
Lees ook:Scarlett Johansson toont haar moves in de eerste Avengers clip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>