Daar hebben we Paddington

Beertje Paddington krijgt ook een film en na een trailer vol onbedoelde vernietiging, is hier nu de officiële trailer van ‘Paddington’. Het verhaal over een verdwaalde beer uit Peru, die in huis genomen wordt door de familie Brown, zal in Engeland vanaf 28 november in de bioscoop te zien zijn. Wij moeten jammer genoeg nog wat langer wachten, pas vanaf 11 februari kunnen we de avonturen van Paddington zien.

De film zit bomvol Britse sterren en een daarvan zou Colin Firth (‘The King’s Speech’) zijn, als de stem van Paddington. Toen regisseur Paul King de eerste beelden zag, begon hij te twijfelen omdat de stem van Firth niet paste bij de schattige, kleine beer. In een interview met Entertainment Weekly zegt hij daarover: “Het werd langzaam duidelijk dat Paddington niet de stem heeft van een woest aantrekkelijke oudere man, die ook nog eens de mooiste stem op aarde heeft.” Hij werd vervangen met Ben Wishaw, Q uit ‘Skyfall’, die perfect bleek te zijn voor de rol.

Lees ook:De stem in de ‘Star Wars’-trailer is van…
Lees ook:Trailer vd Dag: A Single Man
Lees ook:Emma Stone nieuwe liefje van Spiderman
Lees ook:Galifianakis grapt met Pitt
Lees ook:Nederlandse release voor ‘The Interview’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>