Reizen met ‘The Hobbit’ en slapen met ‘Harry Potter’

The Weta Cave in Nieuw-Zeeland ontvangt jaarlijks 70.000 fans van ‘Lord of the Rings’ en ‘The Hobbit’. Het museum is onderdeel van de Weta Workshop, waar veel van de rekwisieten uit de films worden gemaakt. Maar omdat de Cave niet zo groot is, kunnen er maar twintig mensen tegelijk in. The Wall Street Journal meldt dat daar verandering in gaat komen, het museum wordt uitgebreid, zodat er in het vervolg rond de vijftig mensen tegelijk in kunnen.

Dat is niet alleen goed nieuws voor de fans, maar ook voor Nieuw-Zeeland zelf. Het land verdient een goede twee miljard euro aan de films en een groot deel daarvan komt uit toerisme. Air New Zealand speelt daar zelfs op in met een speciaal veiligheidsfilmpje. Als Nieuw-Zeeland echter iets te ver voor je is en je houdt heel erg van Harry Potter, dan kan je terecht in het Georgian House in Londen. Dit hotel biedt een speciaal Harry Potter Package, in dit pakket zit een overnachting in een “Wizard Chamber” en een tour langs locaties uit de film.

Lees ook:Nieuwe Harry Potter verschijnt in 3D!
Lees ook:Wat gaat Peter Jackson doen na ‘The Hobbit’?
Lees ook:Eerste officiële trailer Harry Potter 7!
Lees ook:Watch This: Is Percy Jackson de nieuwe Harry Potter?
Lees ook:Harry Potter toch niet in 3D…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>