Jason Statham speelt Jason Statham in de nieuwste Jason Statham

Als Jason Statham de hoofdrol speelt in een actiefilm weet je ongeveer wat je kan verwachten; hij is de stoere Brit die liever geen geweld gebruikt, maar als het nodig is iedereen in elkaar slaat. Zijn nieuwste film ‘Wild Card’ is ook geen verschil. Dit keer is hij Nick Wild, een bodyguard met een gokprobleem. Wanneer een vriendin van hem in elkaar wordt geslagen, gaat hij op zoek naar de daders. Dan krijgt hij het al snel aan de stok met maffiazoontje Danny.

Hoe dat allemaal af zal lopen, kan je eigenlijk wel raden. Of zien in de film ‘Heat’, de onbekende versie uit 1986 met Burt Reynolds en niet de klassieker met Pacino en DeNiro. ‘Wild Card’ is een tweede poging om iets te maken van de misdaadfilm uit 1986. Schrijver William Goldman was namelijk niet tevreden met de eerste versie en daarom is hetzelfde script nog een keer gebruikt voor ‘Wild Card’. Aan de eerste internationale trailer te zien, wordt het in ieder geval een stoere actiefilm.

Lees ook:Actie en drama in Jason Stathams ‘Wild Card’
Lees ook:DiCaprio en DeNiro samen in een film van Scorcese
Lees ook:Al Pacino en Christopher Walken in Stand Up Guys
Lees ook:Bradley Cooper wil gaan regisseren
Lees ook:Batman bestaat en hij woont in Australiƫ

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>