De eerste foto’s van DiCaprio in ‘The Revenant’

De film ‘Birdman’ is een grote kanshebber bij de Oscars maar dat is geen reden voor regisseur Alejandro González Iñárritu om het rustig aan te doen. Hij is druk bezig met de opnames van zijn nieuwe film ‘The Revenant’, over een kolonist in het oude Westen die voor dood wordt achtergelaten door zijn zogenaamde vrienden en uit is op wraak. De rol wordt gespeeld door Leonardo DiCaprio en Entertainment Weekly heeft de eerste foto’s.

‘The Revenant’ klinkt als een spannende film en heeft met DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter (‘The Maze Runner’) en Domnhall Gleeson (‘Unbroken’) een hele goede cast, maar Iñárritu kon het niet laten om te experimenteren. De film speelt zich af rond 1800 en de regisseur wilde dat gevoel ook overbrengen. Dus besloot hij de opnames helemaal anders aan te pakken. Hij nam de hele crew naar moeilijk begaanbaar natuurgebied in Canada, waar je geen mens tegen zal komen, en filmde alleen met natuurlicht. Geen lampen, geen technische snufjes, geen sets, gewoon een stel acteurs in de wildernis en een regisseur die volgend jaar zonder twijfel weer genoemd wordt als Oscarkandidaat.

Lees ook:Zal Leonardo DiCaprio nou eindelijk een Oscar krijgen?
Lees ook:The Revenant is een meesterlijke film, maar wel een beetje lang
Lees ook:‘Suicide Squad’ verliest Tom Hardy
Lees ook:The Revenant, de nieuwste film van Leonardo eind januari in de bios
Lees ook:Remake ‘The Crow’ zit straks zonder Crow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>