Watch This: Is Percy Jackson de nieuwe Harry Potter?

Percy JacksonHet heeft een jongen met speciale krachten in de hoofdrol. Hij heeft een vriend en een vriendin waarmee hij op avontuur trekt. De film is gebaseerd op een boekenreeks. En de regisseur van de eerste twee Harry Potter-films (Chris Colombus) staat aan het roer…

Is Percy Jackson dan de nieuwe Harry Potter? Bekijk hieronder een filmpje waarin de held wordt voorgesteld, met daaronder de trailer van de film:

Lees ook:Trailer vd Dag: Percy Jackson and the Olympians
Lees ook:Eerste officiƫle trailer Harry Potter 7!
Lees ook:Recensie – Percy Jackson & The Lightning Thief
Lees ook:Harry Potter-school Zweinstein in lichterlaaie
Lees ook:Nieuwe Harry Potter verschijnt in 3D!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Watch This: Is Percy Jackson de nieuwe Harry Potter?

  1. Vincent

    Als ze toch zo graag moderne fantasieverhalen verfilmen (denk aan Harry Potter, Twilight en Percy Jackson), zouden ze ook wel eens mogen beginnen met het verfilmen van de boekenreeks Artemis Fowl.
    Gaat over een twaalfjarig crimineel meesterbrein die een elf kidnapt. Deze elfen zijn ongeveer een meter groot en kunnen zichzelf onzichtbaar maken en hebben helende krachten. En oja, ze hebben super geavanceerde wapens en beschikken over ondenkbare technologie.
    Wapens en technologie die ze gebruiken tegen Artemis Fowl.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>