Bradley Cooper worstelt met zijn geweten in intense trailer

De verwachting is dat ‘American Sniper’ een van de grote kanshebbers is bij de Oscars. De film is geregisseerd door Clint Eastwood, Bradley Cooper speelt de hoofdrol en het verhaal is gebaseerd op de autobiografie van oorlogsheld Chris Kyle. Deze sluipschutter heeft meer dan 160 vijanden doodgeschoten en daarmee veel levens gered, maar dat kwam met een prijs. Eenmaal thuis kon hij de oorlog niet achter zich laten en kreeg hij last van posttraumatische stress.¬†Als de film ook net zo indrukwekkend is als de nieuwste trailer dan gaan Clint Eastwood en Bradley Cooper waarschijnlijk wel met een paar gouden beeldjes naar huis.

Lees ook:Bradley Cooper wil gaan regisseren
Lees ook:70 foto’s van Clint Eastwood’s J.Edgar
Lees ook:Nieuwe posters en trailer J. Edgar
Lees ook:Winnaars Golden Globes 2012 bekend
Lees ook:Bradley Cooper als Lance Armstrong?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>