Wat jij deze week niet mag missen!

Eindelijk eindelijk eindelijk! Een week waarin meer dan een film uit komt die er tenminste een klein beetje boeiend uitzien. En een week vol veelzijdigheid, met een heftig drama, Europese cinema, tienerbende en een kleine release genaamd Inglorious Bastards (wie heeft daar nu al van gehoord?).

Met het mooie weer achter ons dus eindelijk een weekend die we in de bioscoop kunnen doorbrengen. Oh en dan vergeet ik bijna twee bijzondere voorpremières…

Inglorious Bastards – Brad Pitt die openlijk de jacht opent op foute Duitsers. Dat kan alleen Quentin Tarantino goed brengen! Oorlogsgeweld, maar ook briljante dialogen en brute grappen. Eindelijk een film waarvan de lange speelduur eens niet in de weg staat! Bekijk hieronder alvast een trailer!

Los Abrazos Rotos – Het zal toch niet zo zijn dat de nieuwe Almodóvar onder de rader doorglipt? Deze schijnt minder te zijn dan zijn vorige Volver. Maar die was dan ook bijna perfect… Wel weer Penélope Cruz, dus dat zit wel snor.

Bandslam – De tienerfilm die dus wel goed is? Tegenwoordig worden alle films die zich richten op 18- neergeslagen door de pers. En met Bandslam, waarin zowel Vanessa Hudgens (High School Musical) als Alyson Michalka (meidenband Aly & AJ) de hoofdrol vertolken. En toch blijkt het een hoogvlieger te zijn. Niet overtuigd? Check het hieronder:

My Sister’s Keeper – Door critici neergesabeld als standaard woensdagavondfilm, maar… was The Notebook (van dezelfde regisseur Nick Cassavetes) dat eigenlijk ook niet? En dat was ook janken geblazen! Daarom is deze weepie of the week toch best aan te raden, vooral door Cameron Diaz.

VOORPREMIÈRE The Final Destination 3D – De grote steden wagen zich alvast aan een death trip in 3D. Deze week draait het vierde (en wellicht laatste?) deel van Final Destination in de voorpremière. Lekker, bloed en ledematen die in 3D op je af komen vliegen. Beter dan My Bloody Valentine 3D?

VOORPREMIÈRE Antichrist – De controversiële Lars von Trier film draait maandag 31 augustus alvast in het Amsterdamse The Movies. Charlotte Gainsbourg en Willem Dafoe speelt een stel die in de bossen het verlies van een kind verwerken. Voor de scènes met zelfmutilatie (lees: Gainsbourg snijdt haar edele delen eraf) zorgen voor afkeer bij het filmfestival in Cannes. Tarantino prees de film echter. Gaat heel wat tongen losmaken!

Lees ook:Final Destination 5 wordt 5nal Destination…
Lees ook:Final Destination 5 de echte eindbestemming?
Lees ook:Watch This: Parodie The Final Destination
Lees ook:Bios Top 10: Basterds nog geen Final Destination bereikt!
Lees ook:Bios Top 10: Basterds blijft aan de top!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>