Wat jij deze week niet mag missen!

Het mooie weer zou je niet mogen weerhouden om lekker naar de bioscoop te gaan! Dus moeite met het begin van de week? Dan draaien er weer een paar ideale films voor je in de bioscoop. Het ligt er alleen een beetje aan waar je zin in hebt.

Lekker popcorn/actiegeweld of juist gevoelig drama? Als je alle blockbusters al hebt gezien en even geen pratende dieren meer aan kunt, heb ik nog een paar goede tips voor je!

G.I. Joe: Rise of the Cobra – De poppenserie overvalt nu met veel geweld de bioscoopschermen, want alle previews beloofden het al: G.I. Joe is lawaaierig, heftig en hersenloos vermaak. Maar het is tenminste vermaak, wat je van een bepaalde andere speelgoedfilm *ahum*Transformers*ahum* kunt zeggen. Channing Tatum, Dennis Quaid en Marlon Wayans laten zien hoe een actiefilm hoort te zijn en regisseur Stephen Sommers heeft veel ervaring na The Mummy. Een must see voor iedereen die zin heeft in een herkansing na het wanstaltige Transformers: Rise of the Fallen.

Away We Go – Zo groot en luidruchtig als G.I. Joe is, zo klein en fijn is Away We Go. De nieuwe film van Sam Mendes gaat simpelweg over een schattig stel dat hun eerste kindje verwacht. Ze besluiten op zoek te gaan naar een nieuw thuis en reizen zo een aantal vrienden en familieleden kriskras door Amerika af. De hoofdpersonen John Krasinski en Maya Rudolph zijn subliem en de combinatie van muziek en beelden klopt. Echt een aanrader, maar helaas niet in veel bioscopen te zien.

Unmade Beds - Bekende film, vooral door de rol van Michiel Huisman. Al is het nog maar de vraag of veel mensen weten dat het om deze film gaat… Het verhaal speelt zich af in Londen, waar twee vreemden elkaar treffen met beiden een ander doel. Sneeuwt onder door andere films die groter zijn, maar misschien toch de moeite waard door de rol van Michiel Huisman.

Lees ook:Trailer ‘The Age of Adaline’ heeft een Nederlands tintje
Lees ook:Michiel Huisman in film met Brad Pitt
Lees ook:Shia LaBeouf stopt met Transformers!
Lees ook:Wahlberg is nog niet klaar met ‘Transformers’
Lees ook:Nominaties slechtste films van het jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>