Wat jij dit weekend niet mag missen!

Het weekend staat weer voor de deur en de weersverwachting belooft niet veel goeds. Ideaal dus om naar de bioscoop te gaan! Maar heb je Ice Age 3 en Harry Potter al gezien? Vond je Transformers ook zo tegenvallen en is Public Enemies iedere avond uitverkocht? Dan heb ik een aantal tips voor je die dit weekend op het witte doek te zien zijn.

 

Millenium: Mannen die Vrouwen Haten РAl nodigt de titel niet bepaald uit en is de film niet typisch Amerikaans (namelijk Zweeds), is het toch een aanrader. Het eerste deel uit de Millenium-serie van wijlen auteur Stieg Larsson draait om een moordmysterie die een uitgever en een hacker samen proberen op te lossen. Met een speelduur van maar liefst 150 minuten, wat steeds meer gangbaar lijkt te worden, is het nogal een zit. Maar wel een die het waard is! Later worden ook de overige delen in de Zweedse bioscopen uitgebracht.

A Perfect Getaway – Een ‘honeymoon gone wrong’ met een sterke cast en een ontzettend B-filmgevoel. Niet voor iedereen, maar wel ideaal om bij onderuit te zakken na een dagje strand. Je kunt hier mijn recensie lezen!

Wendy and Lucy – Deze Arthousefilm met Michelle Williams in de hoofdrol draait maar in vier steden. Het is een prachtig verhaal van een vrouw met een onvoorwaardelijke liefde voor haar hond. Nadat ze met autopech in Oregon strandt, gaat het volledig mis. Williams, een kindsterretje uit de serie Dawson’s Creek en ex van Heath Ledger, bewijst te kunnen acteren. Al zei haar Oscarnominatie voor Brokeback Mountain al genoeg. Verfrissend dat ze dit soort kleine rollen nog op zich neemt.

Lees ook:Wat jij niet mag missen in november!
Lees ook:Watch This: De eerste 5 minuten van The Lovely Bones
Lees ook:Wat jij moet zien deze week!
Lees ook:Jackie Q is ZO de nieuwe Lady GaGa…
Lees ook:Xtra Video: Las Vegas in puin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>