The House of Yes, wat een vreemde film is dat!

Een van de meest vreemde films die ik ooit gezien heb is ‘The House of Yes’. Een film uit 1997 met o.a Tori Spelling (Beverly Hills 90210) en Freddie Prinze, Jr. (Je weet wel die gast uit She’s All That en I Know What You Did Last Summer) in de hoofdrol.

Jackie-O

Student Marty Pascal brengt op Thanksgiving Day zijn verloofde Lesly (Tori Spelling) naar zijn familie voor een eerste ontmoeting. Lesly ontmoet zijn tweelingzusje Jacqueline, die totaal niet spoort en denkt dat ze Jackie Kennedy is. Maar er gebeuren meer rare dingen, die ik nu niet zal verklappen. Deze zeer vage (en waarschijnlijk) onbekende film moet je gewoon zelf gaan zien.

Bekijk hieronder de trailer:

Lees ook:‘The Simpsons’ doen ‘Frozen’
Lees ook:Nieuwe ‘Paranormal Activity’ wordt griezelen in 3D
Lees ook:Avatar doet de Titanic zinken
Lees ook:Jackie Q is ZO de nieuwe Lady GaGa…
Lees ook:Ontslagen regisseur ‘Star Trek 3′ is ook geen schrijver meer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>