Man of Steel’s General Zod waarschuwt aarde

Er is een speciale viral filmpje verschenen van de badguy General Zod (Michael Shannon) uit Man of Steel die de aarde waarschuwt. Het is een kort filmpje maar wel de eerste keer dat we Michael Shannon als General Zod horen.

De jonge verslaggever genaamd Clark Kent (Henry Cavill) zwerft de hele wereld over om verslag uit te brengen over verschillende nieuwsonderwerpen. Wanneer hij wordt gedwongen om zijn geheime krachten te gebruiken om te hulp te schieten bij een crisis in West-Afrika, keert hij terug naar zijn geboortedorp Smallville om meer te weten te komen over zijn afkomst en hoe hij als held ter wereld is gekomen.

De film wordt door Zack Snyder geregisseerd en de hoofdrollen zijn voor Henry Cavill, Amy Adams, Russell Crowe en Michael Shannon.

Superman: Man of Steel is vanaf 20 juni te zien in de bioscoop.

Lees ook:Nieuwe Man of Steel posters
Lees ook:Nieuwe foto’s Henry Cavill als Superman
Lees ook:Eerste Man of Steel tv spot
Lees ook:Must see: 13 minuten Man of Steel Featurette
Lees ook:Man of Steel TV Spotjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>