Nieuw filmpje The Amazing Spider-Man 2 toont Mary Jane en nieuwe Spidey pak

Er is een nieuw filmpje verschenen van achter de schermen bij The Amazing Spider-Man 2 waarin voor het eerst Mary Jane Watson ( Shailene Woodley) zien en nog meer van het nieuwe spidey pak.

In The Amazing Spider-Man 2 moet Peter Parker zijn tijd verdelen tussen de liefde van zijn leven, Gwen Stacey, en het vechten tegen boeven. Hij is bijna klaar met school, maar is zijn belofte aan de vader van Gwen niet vergeten. Peter moet uit haar buurt blijven om te zorgen dat ze veilig blijft, maar dat lukt hem niet. Het leven van Peter verandert wanneer hij tegenover de nieuwe schurk Electro komt te staan. Zijn oude vriend Harry Osborn ( keert terug. En Peter ontdekt nieuwe informatie over zijn verleden.

De film wordt geregisseerd door Marc Webb en de hoofdrollen zijn voor Andrew Garfield, Emma Stone, Shailene Woodley en Jamie Foxx.

Productie van The Amazing Spider-Man 2 staat gepland in begin 2013 met een release datum op 2 mei 2014.

Lees ook:Nieuwe The Amazing Spider-Man 2 trailer
Lees ook:The Amazing Spider-Man 2 Teaser Trailer
Lees ook:Laatste The Amazing Spider-Man 2 trailer
Lees ook:Eerste blik op de nieuwe Spider-Man pak
Lees ook:The Amazing Spider-Man 2 Electro scene

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>