Nieuwe Star Trek Into Darkness Featurette

Bekijk een achter de schermen featurette van Star Trek Into Darkness.

De film volgt de bemanning van de Enterprise, als zij terug naar de Aarde worden geroepen. Daar ontdekken ze dat een niet te stoppen terreurbeweging binnen de Starfleet de vloot heeft vernietigd, samen met alles waar zij voor staat. Als gevolg daarvan verkeert de wereld in staat van crisis en moet Captain Kirk (Chris Pine) een klopjacht leiden op de verantwoordelijken. Hij blijkt daarbij nog een persoonlijke rekening te moeten vereffenen. Kirk leidt zijn team door een wereld die meer weg heeft van een oorlogsgebied, waarbij vriendschappen verscheurd zullen worden en offers gemaakt moeten worden voor de enige familie die Kirk nog heeft; zijn bemanning.

De film wordt geregisseerd door J.J. Abrams en de hoofdrollen zijn voor Zachary Quinto, Chris Pine, Benedict Cumberbatch, Zoe Saldana, John Cho, Bruce Greenwood, Simon Pegg, Karl Urban, Anton Yelchin, Alice Eve en Peter Wellerte zien zijn.

De nieuwe Star Trek zal 17 mei 2013 te zien zijn.

Lees ook:Eerste poster Star Trek Into Darkness
Lees ook:Nieuwe Star Trek Into Darkness foto
Lees ook:Nieuwe Teaser Trailer Star Trek Into Darkness
Lees ook:Voorproefje van Teaser Star Trek Into the Darkness
Lees ook:Storylijn nieuwe Star Trek bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>