Ashton Kutcher onthuld een Split-Screen JOBS foto

Ashton Kutcher heeft via Twitter een split-screen foto onthuld van JOBS. Op de foto zie je twee halve gezichten en kun je een goede vergelijking zien. De ene helft is Steve Jobs en de andere Ashton Kutcher als Steve Jobs.

Bekijk de foto:

Het waargebeurde verhaal over één van de meest bekende en grootste Amerikaanse ondernemers uit de geschiedenis. JOBS vertelt het indrukwekkende verhaal over dertig inspirerende jaren uit het leven van Steve Jobs. De man die alles ‘net’ even anders zag. Zo maken we kennis met de hoogte- en dieptepunten in zijn leven en krijgen we een duidelijk beeld van Jobs’ karakter, zijn gaves, zijn fouten maar voornamelijk van zijn successen.

De film wordt geregisseerd door Joshua Michael Stern en naast Kutcher zijn de andere rollen voor Josh Gad, Ahna O’Reilly, Ron Eldard, John Getz, Lesley Ann Warren en James Wood.

Lees ook:Eerste JOBS clip met Ashton Kutcher als Steve Jobs
Lees ook:Eerste JOBS trailer
Lees ook:Win JOBS op Blu-ray!
Lees ook:Nieuwe foto Ashton Kutcher als Steve Jobs
Lees ook:Slechte timing voor Ashton Kutcher commercial

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>