Bekijk een Celebrity-Packed Featurette van Movie 43

Er komt een nieuwe komedie met heel grote sterren cast! In Movie 43 zijn de rollen voor Elizabeth Banks, Kristen Bell, Halle Berry, Leslie Bibb, Kate Bosworth, Gerard Butler, Bobby Cannavale, Kieran Culkin, Josh Duhamel, Anna Faris, Richard Gere, John Hodgman, Terrence Howard, Hugh Jackman, Johnny Knoxville, Justin Long, Stephen Merchant, Christopher Mintz-Plasse, Chloë Grace Moretz, Chris Pratt, Liev Schreiber, Seann William Scott, Emma Stone, Jason Sudeikis, Uma Thurman, Naomi Watts en Kate Winslet.

Dat is pas een celebrity lijstje!

‘Movie 43′ is een komedie die bestaat uit diverse korte films, elk met een eigen regisseur en vele bekende acteurs. Enkele verhalen zijn; Een psychopathische moeder (Naomi Watts), die lijdt aan borderline, geeft samen met haar man (Liev Schreiber) thuis les aan hun zoon (Jeremy Allen), maar onderwerpen hem aan pesterijen. Een vrouw (Kate Winslet) heeft een blind date met een man (Hugh Jackman) en komt er achter dat hij een rare geboorteafwijking heeft, waarna ze compleet door het lint gaat. Een coach (Terrence Howard) van een volledig zwart basketbalteam in de jaren ’50 geeft zijn spelers advies dat duidelijk niet politiek correct is.Een knappe vrouw (Hale Berry) speelt een spelletje ‘truth or dare’ in een restaurant.

Bekijk een featurette waarin in uitgelegd wordt wie er allemaal al een keer met elkaar in dezelfde film gespeeld heeft.

De film zal vanaf 21 februari te zien zijn in de bioscoop.

Lees ook:Ook Kate Winslet (40) valt in de prijzen tijdens de Golden Globes
Lees ook:Les Miserables Featurette over Hugh Jackman
Lees ook:Bioscoop premières week 44
Lees ook:Bekijk een nieuwe foto van The Wolverine
Lees ook:Vervolg op ‘Divergent’ doet denken aan ‘Hunger Games’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>