Nieuwe trailer The Dark Knight Rises

Gotham City krijgt te maken met een nieuwe bedreiging: Bane (Tom Hardy), een meedogenloze schurk die in het verleden ernstig gewond is geraakt en verdovend gas nodig heeft om te overleven. Zonder zijn masker, dat in zijn kaaklijn verwerkt zit, is de pijn immers niet te harden. Bruce Wayne alias Batman (Christian Bale), die acht jaar na het debacle met The Joker en de tragische dood van Harvey Dent er niet al te best aan toe is, zal in Bane zijn grootste fysieke uitdaging tot nu toe tegenkomen.

Bekijk de trailer:

The Dark Knight Rises moet vanaf 19 juli 2012 in de Nederlandse bioscopen draaien. De film wordt uiteraard geregiseerd door Christopher Nolan en de belangrijkste rollen in de film zijn weggelegd voor Christian Bale (Bruce Wayne / Batman), Anne Hathaway (Selina Kyle / Catwoman), Gary Oldman (Jim Gordon), Tom Hardy (Bane), Joseph Gordon-Levitt (John Blake), Michael Caine(Alfred) en Morgan Freeman (Lucius Fox).

Bron: comingsoon

Lees ook:Vierde Dark Knight Rises TV spotje!
Lees ook:Nieuwe The Dark Knight Rises Poster
Lees ook:Nog meer nieuwe posters Dark Knight Rises
Lees ook:Nieuwe The Dark Knight Rises Tv spotje in HD
Lees ook:MTV toont nieuwe The Dark Knight Rises beelden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>