Bekijk de aliens van Men in Black III

Er zijn vijf foto’s verschenen van de aliens en hoofd schurk in Men in Black III. Op de foto’s zie je ook makeup artist Rick Baker.

Bekijk de foto’s:

In Men in Black III gaan Agenten J (Will Smith) en K (Tommy Lee Jones) terug… in de tijd. In zijn vijftien jaar bij de Men in Black heeft J heel wat onverklaarbare dingen gezien, maar niets of niemand slaat hem met zoveel verstomming als zijn norse, terughoudende partner. Wanneer het leven van K en het lot van de planeet op het spel staan, zal Agent J terug in de tijd moeten reizen om de dingen recht te zetten. J ontdekt dat het universum geheimen herbergt waarover K hem nooit verteld heeft – geheimen die zich zullen openbaren als hij samen met de jonge Agent K (Josh Brolin) zijn partner, het agentschap, en de toekomst van de mensheid probeert te redden.

De hoofdrollenz zijn voor Will Smith en Tommy Lee Jones. Overige rollen zijn weggelegd voor Josh Brolin, Emma Thompson en Alice Eve en wordt de regie gedaan door Barry Sonnenfeld.

De film is vanaf 30 mei 2012 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bron: StarkIndustries

 

Lees ook:Nieuwe Men in Black III trailer
Lees ook:Men in Black 3 poster & foto’s
Lees ook:Nieuwe clips Men in Black III
Lees ook:Beluister de nieuwe theme song Men in Black III
Lees ook:Eerste Trailer Men in Black 3!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>