Mission: Impossible – Ghost Protocol nieuwe poster en featurette

Er is een nieuwe poster en een featurette video verschenen van Mission: Impossible – Ghost Protocol. De featurette gaat over de scene die gespeeld wordt in Burj Khalifa (Dubai), het grootste gebouw van de wereld.

Geheim agent Ethan Hunt (Cruise) en zijn teamleden worden opgeroepen door de president om terecht te staan voor een fatale explosie die is ontstaan in het Kremlin gebouw in Moskou, waar zij bezig waren met een topgeheime missie. Hunt is vastberaden om zijn onschuld te bewijzen en die van zijn team, echter moet hij op de vlucht gaan voor de Amerikaanse en Russische autoriteiten om dat te kunnen doen. Terwijl hij opgejaagd wordt door een ambitieuze agent (Renner) die Hunt zelf heeft opgeleid, moet hij niet alleen zijn onschuld zien te bewijzen, maar ook een nucleaire oorlog zien te voorkomen tussen de twee landen.

De film wordt geregisseerd door Brad Bird en de cast bestaat uit Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Josh Holloway, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Lea Seydoux en Anil Kapoor.

Bekijk de poster en featurette hieronder:

De film is vanaf 21 december te zien in de Nederlandse bioscoop.
Bron: empire

 

Lees ook:Mission Impossible: Ghost Protocol clip en poster
Lees ook:Nieuwe foto’s Mission Impossible: Ghost Protocol
Lees ook:Trailer Mission: Impossible – Ghost Protocol
Lees ook:Nieuwe Mission Impossible clips
Lees ook:IMAX poster Mission: Impossible – Ghost Protocol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>