Bekijk de foto’s van de rode loper première De Heineken Ontvoering

Maandagavond ging de film De Heineken Ontvoering in Amsterdam in première. De hoofdrolspeler Rutger Hauer, de rest van de cast van de film en een groot aantal bekende Nederlanders waren erbij.

Bekijk de foto’s van de première van De Heineken Ontvoering.

De Heineken Ontvoering draait vanaf deze week in de Nederlandse bioscopen.

 

Hieronder de trailer:

Voor iedereen die na het geromantiseerde ontvoering verhaal wil weten wat er écht gebeurd is, is de DVD documentaire De Heineken Ontvoering – van voorbereiding tot ontknoping echt een aanrader.

Deze documentaire vertelt het verbijsterende verhaal van de ontvoeringszaak. Bijna van minuut tot minuut wordt onthuld hoe vier Amsterdamse gabbers de ontvoering beraamden, uitvoerden en zodoende 35 miljoen gulden losgeld incasseerden. Je ziet onder andere stukken uit verschillende NOS journaals die tijdens de 21 zenuwslopende ontvoering dagen dit schokkende nieuws brachten, alle belangrijke plekken en je hoort alle betrokkenen in deze zaak, het losgeld, de bevrijding en de arrestatie van de ontvoerders. Aan de hand van KRO Reporter kom je alles te weten over deze zaak welke met recht wel eens ‘Dé ontvoering van de eeuw’ genoemd wordt.

De Heineken Ontvoering – van voorbereiding tot ontknoping is vanaf 20 oktober op DVD te koop.

 


Lees ook:Gouden Film voor De Heineken Ontvoering
Lees ook:Willem Holleeder in actie tegen De Heineken Ontvoering
Lees ook:Bios Top 10: Kuifje on top!
Lees ook:Bioscoop premières week 43
Lees ook:Bekijk de foto’s van de rode loper première Old Stars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>