Bekijk clips en foto’s van Johnny Depp’s The Rum Diary

Filmdistrict heeft twee clips en foto’s van de nieuwe film van Johnny Depp The Rum Diary vrijgegeven. De film is het verhaal van het gelijknamige boek van Hunter S. Thompson.

Het wordt de tweede keer dat Johnny Depp in een boekverfilming gaat spelen van Hunter S. Thompson. De vorige keer was dat in Fear and Loathing, een film die zich in Las Vegas afspeelde.

The Rum Diary gaat over Paul Kemp (Depp), een freelance journalist uit New York die vertrekt naar San Juan in Puerto Rico om er te schrijven voor een onbelangrijk krantje. Paul probeert de realiteit te ontvluchten door het gebruik van grote hoeveelheden drank, drugs, vrouwen en muziek. Als er een lokale opstand uitbreekt, raakt hij samen met zijn vriend Bob Sala verwikkeld in een corrupt plan.

De film wordt geregisseerd door Bruce Robinson en de cast bestaat uit Johnny Depp, Aaron Eckhart, Amber Heard, Michael Rispoli, Richard Jenkins, Giovanni Ribisi en Marshall Bell.

Check de clips en foto’s hieronder:

Check deze link om de andere foto’s te bekijken!

The Rum Diary draait vanaf 22 december in de Nederlandse bioscopen.

 

Lees ook:The Rum Diary nu op Blu-Ray
Lees ook:Watch This: Johnny Depp in Imaginarium of Dr Parnassus
Lees ook:Johnny Depp en Vanessa Paradis uit elkaar na veertien jaar
Lees ook:Foto Eva Green en Johnny Depp in Dark Shadows
Lees ook:Nog meer Dark Shadows foto’s met Johnny Depp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>