Allereerste film van Quentin Tarantino te zien!

Quentin Tarantino heeft een flink oeuvre, op te pikken bij iedere videotheek of te downloaden op veel sites. Toch is dit er misschien eentje die je nog niet hebt gezien: de allereerste film van de uber-regisseur, die vijf jaar later doorbrak met Reservoir Dogs.

My Best Friend’s Birthday draait om een jongen die een pas gedumpte vriend van hem een verjaardag wilt geven om nooit te vergeten. De film duurt ruim 35 minuten en de hoofdrol wordt door niemand minder dan QT himself gespeeld. Ook toen bleek hij al een vindingrijke regisseur te zijn… Check de complete film:

Lees ook:Watch This: Is Percy Jackson de nieuwe Harry Potter?
Lees ook:Avatar opnieuw uitgebracht in de zomer (??)
Lees ook:Twilight: New Moon door konijntjes…
Lees ook:Grote preview van de film Thor!
Lees ook:The Three Musketeers nu op DVD en Blu-ray

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>