Iedereen haat M. Night Shyamalan!

M. Night Shyamalan is een van de meest geplaagde regisseurs in Hollywood. Nu zijn nieuwe film The Last Airbender hopeloos aan het floppen is bij fans en critici (de film is wel een commercieel succes!), worden de pijlen op de regisseur gericht.

In het onderstaande parodie is te zien hoe Shyamalan een film over zichzelf maakt en een twist probeert te zoeken in zijn eigen ondergang. Grappig en opmerkelijk goed gemaakt! Of de ondergang terecht is zal blijken wanneer zijn nieuwe film Devil later deze maand in de bios draait. Filmpje:

Lees ook:Disney ontmoet ‘Breaking Bad’
Lees ook:Eerste beelden van de nieuwe Avatar-film
Lees ook:The Visit van M. Night Shyamalan valt toch een beetje tegen
Lees ook:Mysterieus nieuw project M. Night Shyamalan…
Lees ook:Watch This: Geslaagde Paranormal Activity-parodie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>