The Shining als romantische komedie?

Dit filmpje is alweer wat ouder, maar blijft ongelofelijk goed gevonden! In de categorie ‘trailer manipulatie’ is dit een prachtig voorbeeld, want hoe maak je van horrorfilm The Shining een romantische komedie?

Gewoon de muziek een beetje aanpassen, een vet aangezette voice-over en vooral een aantal tragische momenten overbelichten. Et voila! Je hebt van The Shining zojuist een jankfilm gemaakt. Wie goed zoekt kan ook een ‘horror versie’ van Titanic vinden! Voor meer van dit soort briljante filmpjes: Trailer-Mash!

Lees ook:Wordt dit de nieuwe vleeseter van ‘Jurassic World’?
Lees ook:Angelina Jolie in The Tourist als… spion
Lees ook:Walking Dead scenarist bezig met The Shining
Lees ook:Recensie – Shutter Island
Lees ook:Inception versus The Matrix

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>