Watch This: Strakke behind-the-scenes Clash of the Titans

Clash of the Titans komt eraan en vertelt een ‘volwassen versie’ van de Griekse Mythologie, waar Percy Jackson het voor kids behandelt. De avonturenfilm ziet er ruig uit en het is natuurlijk interessant om Sam Worthington (Jake Sully uit Avatar) weer in een film te zien.

Het gaat om een grote strijd tussen Goden, die alles inzetten om te winnen. Zoals Medusa, een slangenvrouw die je niet in de ogen wilt kijken en het gigantische beest The Kraken. Vooral die laatste is echt creepy (als in ‘Cloverfield creepy’!). Check de behind-the-scenes:

Lees ook:The Last Exorcism trailer niet voor mietjes…
Lees ook:Nieuwe trailer van… Clash of the Titans!
Lees ook:Geheime Super 8 trailer van JJ Abrams gelekt!
Lees ook:Win! Ninja Assasin op dvd of Blu-Ray
Lees ook:Exorcisme op Chatroulette…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Watch This: Strakke behind-the-scenes Clash of the Titans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>