Watch This: Johnny Depp over Alice in Wonderland

Het klassieke verhaal Alice in Wonderland wordt binnenkort nieuw leven ingeblazen. Walt Disney verandert de animatiefilm in een live-action film waarin Johnny Depp, Anne Hathaway en Helena Bonham Carter in te zien zijn.

Depp staat al bekend om zijn maffe rollen en als de Mad Hatter lijkt hij helemaal in zijn element te zijn. Bekijk hieronder het filmpje waarin hij vertelt hoe hij heeft ervaren als de gekke hoedenmaker rond te lopen. Alice draait vanaf 10 maart in de bios.

Lees ook:De Alice in Wonderland Tea Party is compleet…
Lees ook:Eerste recensies Alice in Wonderland zijn binnen!
Lees ook:Wat je niet weet over Alice in Wonderland…
Lees ook:Recensie – Alice in Wonderland
Lees ook:Watch This: Johnny Depp in Imaginarium of Dr Parnassus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>