Watch This: Southpark doet Avatar parodie!

Zelden behandelt Southpark al een film voordat deze in de bioscoop te zien is. Maar nog voordat iemand (buiten James Cameron en co) nog maar Avatar heeft gezien, doen de kids in Southpark het al na in de grappig getitelde aflevering: Dances with Smurfs.

Wat kan ik er nog over zeggen? De animaties zijn in ieder geval een stuk minder dan in Avatar, al is het nog maar de vraag of de science fiction film zo grappig is als dit. Bekijk hieronder de volledige aflevering van Southpark!


southpark 13×13 02

Lees ook:Avatar doet de Titanic zinken
Lees ook:Is Avatar de nieuwe King of the World?
Lees ook:Mysterieus filmpje opgedoken…
Lees ook:Avatar 2 en 3 worden over vijf jaar verwacht
Lees ook:The Green Hornet trailer strak en spectaculair

1 Reacties // Reageer

One thought on “Watch This: Southpark doet Avatar parodie!

  1. Seth

    Jah geweldige episode, vraag me af wat james Cameron er over te zeggen had.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>