Watch This: Weer nieuwe Avatar-trailer!

Laatst nog de trailer vd dag, maar nu is er alweer een uitgebreide tv-spot van het avontuur Avatar. Hierin wordt alles nog duidelijker uitgelegd (inclusief voice-over, voor als je het echt nog niet snapte) en is nog veel meer te zien van de wereld Pandora.

Ziet er zeer mooi uit, maar of het een tijdloos verhaal zoals Dances with Wolves of Titanic gaat worden is nog maar de vraag. Eerder gewoon een paradepaardje om de nieuwe 3D-technologie naar een hoger niveau te tillen. Wel zeer indrukwekkend allemaal!

Lees ook:Is Avatar de nieuwe King of the World?
Lees ook:Recensie – Avatar
Lees ook:Beste trailer van het jaar!
Lees ook:Recensie – Alvin en de Chipmunks 2
Lees ook:Watch This: Southpark doet Avatar parodie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>