Watch This: Oprah Winfrey en Mariah Carey over Precious

De twee supersterren die hun naam aan de film Precious hebben verbonden zijn toch wel Oprah Winfrey en Mariah Carey. De een produceert ‘m, de ander speelt erin. Het heftige verhaal over de dikke Precious die mishandeld en misbruikt wordt, krijgt niet alleen sterke recensies maar bereikt een groot publiek.

Lees mijn recensie van Precious hier en ga zeker volgende week naar de bioscoop. Hieronder praten de twee diva’s over hoe ze erbij kwamen aan de film te werken en hoe groot de Oscarkansen zijn. Sowieso boeiend om die twee te horen praten!

Lees ook:Xtra Video: Las Vegas in puin
Lees ook:Bios Top 10: Up overwint aliens en dansende tieners
Lees ook:Bios Top 10: De Storm waait Basterds genadeloos weg
Lees ook:Bios Top 10: Weinig originele week in Filmland
Lees ook:Trailer vd Dag: DISTRICT 9

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>