Trailer vd Dag: PARANORMAL ACTIVITY

Paranormal Activity (de naam zegt het al) is een freaky sppokfilm, die wordt gepresenteerd als een soort van nieuwe Blair Witch Project. Een koppel denkt dat hun huis bespookt wordt, dus besluit camera’s neer te zetten om deze ‘geesten’ op beeld vast te leggen.

Het resultaat is echt schrikwekkend en zorgt bij mij absoluut voor kriebels maar ook voor nieuwsgierigheid! Check dus de trailer van Paranormal Activity, of zoals de poster al vermeldt: Don’t See It Alone! Releasedatum: Onbekend (België: 14 oktober) 

Lees ook:Nieuwe trailer van… Paranormal Activity 2!
Lees ook:Win! De creepy film Paranormal Activity…
Lees ook:Trailer vd Dag: Exam
Lees ook:Watch This: Originele einde Paranormal Activity
Lees ook:Reacties Pathé de Munt op Paranormal Activity

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>