Zo hebben we Arnohld nog nooit gezien

Zelfs als zestiger knalt actieheld Arnold Schwarzenegger er nog op los in films als ‘The Last Stand’, ‘The Expendables 3′ en de allernieuwste Terminator. Het is dan ook even wennen om hem te zien als de liefhebbende vader Wade in de subtiele zombiefilm ‘Maggie’. Dit keer kan Arnold echter niet de wereld redden met zijn spierballen en het lijkt er op dat de wereld sowieso niet meer te redden is. Na de uitbraak van een virus veranderen mensen in zombies en Maggie, de dochter van Wade, is ook ziek geworden. Ze is niet meer te redden, maar Wade wil bij zijn dochter zijn en zoekt haar op. Hij krijgt te horen dat ze tijdig in quarantaine moet, want anders wordt ze gevaarlijk, maar hij gelooft dat het nog niet te laat is en neemt een heel groot risico. De trailer verklapt gelukkig niet te veel van de film en laat zien dat Arnold eigenlijk best een goede acteur is.

Lees ook:Op deze manier neem je afscheid van ‘Lord of the Rings’
Lees ook:Actie en drama in Jason Stathams ‘Wild Card’
Lees ook:Recensie – Edge of Darkness
Lees ook:John Dies at the End Red Band Trailer
Lees ook:Justin Timberlake wil een Oscar… Nu graag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>