Wordt dit de nieuwe Jason Statham?

Voor Jason Statham betekende ‘The Transporter’ zijn doorbraak als actieheld. Dus toen Ed Skrein de kans kreeg om in het vierde deel te spelen, stopte hij direct met zijn rol als Daario Naharis in ‘Game of Thrones’. Die rol is nu overgenomen door onze eigen Michiel Huisman en het is te hopen voor Skrein dat hij geen verkeerde beslissing heeft genomen. Want het blijft toch raar om iemand anders te zien in de rol die drie films lang door Statham werd gespeeld. ‘The Transporter: Refueled’, die hier wordt uitgebracht als ‘The Transporter Legacy’, is namelijk een reboot met Skrein als Frank Martin, die nog steeds vasthoudt aan zijn drie regels en ondanks alles weer in de shit komt en zich daaruit moet knokken. Dit keer is Frank’s vader ontvoerd en wordt hij gedwongen om een gevaarlijke vrouw te helpen.

Lees ook:Jason Statham in Fast & Furious?
Lees ook:Killer Elite nu op Blu-ray & DVD
Lees ook:Homefront trailer met Jason Statham en James Franco
Lees ook:Jason Statham’s Safe Trailer
Lees ook:Wahlberg gokt zichzelf in de problemen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>