Game over voor Adam Sandler?

De films van Adam Sandler zijn zelden verrassend. Het zijn simpele comedy’s en Sandler speelt vaak hetzelfde personage. ‘Pixels’ lijkt daarop de uitzondering te zijn. In deze actiecomedy is er een tijdscapsule in de ruimte gestuurd zodat een buitenaardse beschaving een beeld kan krijgen van hoe mensen leven. In die capsule zaten onder andere computerspelletjes zoals Donkey Kong en Pac-Man. Dat blijkt niet zo een slimme zet te zijn. De buitenaardse wezens zien dit als een oorlogsverklaring en vallen aan in de vorm van deze iconische computerhelden en Adam Sandler is de enige die de wereld kan redden. Hij krijgt daar gelukkig wel hulp bij van rising star Josh Gad (‘Frozen’, ‘Jobs’, ‘The Internship’) en Peter Dinklage (‘Game of Thrones’) met een matje.

Lees ook:That’s My Boy trailer met Adam Sandler
Lees ook:Eerste poster The Grown Ups 2
Lees ook:Eerste Grown Ups 2 Trailer
Lees ook:Zo hebben we Arnohld nog nooit gezien
Lees ook:Watch this: Alien ontvoeringen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>