George Clooney kijkt naar de toekomst

De nieuwste film van regisseur Brad Bird (‘Mission Impossible: Ghost Protocol’, ‘The Incredibles’) en schrijver Damon Lindelof, de bedenker van ‘Lost’, was een lange tijd een groot mysterie. Alleen de titel was bekend: ‘Tomorrowland’. Van de eerste trailer¬†werd je echter niet veel wijzer en van de nieuwste trailer eigenlijk ook niet. Britt Robertson (‘Under the Dome’, ‘The Longest Ride’) speelt de tiener Casey die een geheimzinnige speld vindt waarmee ze opeens terecht komt in een compleet andere wereld. Ze ontdekt dat ene Frank, gespeeld door George Clooney, hier meer over weet en zoekt hem op. Dat is het begin van een groot avontuur.

Lees ook:De romantiek spat van het scherm in ‘The Longest Ride’
Lees ook:‘The Hobbit’ is klaar voor de eindstrijd
Lees ook:In 2015 zijn robots de baas
Lees ook:Trailer ‘The Age of Adaline’ heeft een Nederlands tintje
Lees ook:Arnold is back als Terminator en dit is de eerste foto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>